Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Easy2Drive Verkeersopleidingen is van origine een franchiseorganisatie en wij werken aldus met zelfstandige ondernemers. Door onze filosofie en werkwijze stellen wij onze instructeurs in de gelegenheid zich bezig te houden met hun kerntaak; les geven! Hierdoor bieden we onze leerlingen wel de inzet, continuïteit en betrouwbaarheid van zelfstandigen maar daarnaast ook flexibiliteit als het gaat om ziekte of vakanties van hun vaste instructeur.

Wij streven ernaar om met ons team om de doelstelling na te blijven streven een rijschool te zijn en blijven waarbij persoonlijk contact met de leerling en verregaande begeleiding voorop staat.

Ons kantoor waar wij je graag ontvangen

Easy2Drive Verkeersopleidingen heeft locaties in Almere en Huizen. Onze hoofdvestiging is gesitueerd in Huizen. Onze verkeersschool beschikt daar over meer parkeerruimte alsmede meer ruimte om klanten te ontvangen. Het adres is IJsselmeerstraat 314 in Huizen. We zijn te vinden boven de Q-zone bij Coronel Entertainment.

Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, woendag, donderdag 9:00 uur tot 17:00 uur. Omdat wij een grote rijschool zijn, kunnen we onze klanten meer service bieden. Zo kunnen leerlingen bij ons sneller examen doen door de centrale inkoop en mocht je instructeur eens ziek zijn of op vakantie, dan kunnen we uiteraard voor vervanging zorgen.

Verkorte rijopleidingen

Vanaf het begin (1989) bieden we compactopleidingen aan. In deze tijd was het uniek om in 2 tot 8 weken tijd je rijbewijs te halen. Omdat wij één van de eerste waren die deze vorm van rijopleiding aanbood, hebben we hier vandaag de dag zeer veel ervaring in. Ons streven is altijd om je zo snel en goed mogelijk voor te bereiden op je examen en verder. Veel leerlingen komen dan ook bij ons via mond-op-mond reclame.

Gespecialiseerd in leerlingen met ADHD, Faalangst en Autisme

De afgelopen jaren hebben we vanwege de behoefte ons gespecialiseerd in rijopleidingen op maat voor mensen die faalangst hebben of een andere beperking als AD(H)D en Autisme. Onze instructeurs hebben specifieke trainingen en opleidingen gevolgd om met deze bijzondere doelgroep om te kunnen gaan en les te geven. Op basis van de gratis en vrijblijvende proefles kunnen we een speciaal plan op maat maken.

Neem een gratis en vrijblijvende proefles! De manier om met ons kennis te maken

Ook bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een gratis en vrijblijvende proefles. Wij vinden dat de perfecte manier om met een rijschool kennis te maken. Een vrijblijvende les waardoor je kennis kunt maken met je instructeur, auto en onze manier van lesgeven.

© 2023 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |