Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Theorie

Voor de rijbewijscategorieen Auto, Bromfiets en Motor heb je een geldige uitslag 'voldoende' nodig voor het theorie-examen.

Theorie-examen klassikaal

Je kunt tegenwoordig op verschillende manieren theorie-examen doen bij het CBR. De meesten kiezen voor het traditionele klassikale examen. Op de pagina 'Theorie-examen; Hoe gaat dat?' kom je meer te weten over de gang van zaken omtrent het klassikale examen.

Theorie-examen verlengd

Mocht je meer tijd wensen of nodig hebben vanwege bijvoorbeeld leesproblemen (dyslexie) dan kan een verlengd theorie-examen worden aangevraagd. De meerkosten dat het CBR hiervoor rekent zijn € 12,35. In het geval je bschikt over een dyslexieverklaring dan kun je deze meerkosten terugvragen bij het CBR.

Theorie-examen individueel

In sommige gevallen mag of kun je ook een individueel theorie-examen afleggen. Als je meer tijd /of begeleiding nodig hebt bijvoorbeeld bij faalangst of een cognitieve stoornis zoals autisme of PDD-nos) maar ook als je theorie-examen wilt doen in een andere taal dan Nederlands of Engels. Er zijn hier wel bepaalde vereisten aan verbonden bij het CBR. Het CBR rekent momenteel € 99,00 voor een individueel theorie-examen. Meer informatie hierover kun je vinden op de webstite van het CBR.

Om je optimaal voor het theorie-examen voor te bereiden bieden wij zowel theoriecursussen als alle theorieleermiddelen aan. 

Het CBR rekent voor een klassikaal theorie-examen € 41,00. Voor het reserveren van een theorie-examen rekenen wij in totaal €10,00.

© 2023 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |