Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Haal je scooterrijbewijs in 1 dag bij Easy2Drive Verkeersopleidingen

Wil je scooter of brommer rijden? Dan heb je het bromfietsrijbewijs (AM) nodig

Haal je scooterrijbewijs in 1 dag bij Easy2Drive Verkeersopleidingen voor Almere, Almere Stad, Almere Haven, Almere Buiten, Almere Hout en omgeving.

Theorie bromfiets en snorfiets

Voor het behalen van je bromfietsrijbewijs (zowel bromfiets als snorfiets) moet je eerst je bromfietstheorie halen. Het theorie examen kost bij het CBR € 48,00. Voor het reserveren en verdere administratieve afwikkeling van dit examen rekenen wij € 12,00. Voor het reserveren van dit theorie examen kun je contact met ons opnemen. Je kunt theorie examen bij het CBR doen vanaf 15,5 jaar.

Je kunt zelf via mijn.cbr.nl een theorie-examen reserveren wanneer het jou uitkomt. Het CBR rekent € 48,00 voor een theorie-examen auto, motor of bromfiets.

Theoriecursus Bromfiets

Voordat je begint aan je bromfietsopleiding moet je aldus in het bezit zijn van je theorie, pas dan mag je de openbare weg op om rijles te volgen. Je mag theorie-examen doen voor de bromfiets vanaf 15,5 jaar. Als je op of rond je 16e verjaardag je bromfietsrijbewijs wilt halen dan adviseren wij je ervoor te zorgen dat je ongeveer 1 tot 2 maanden voor je verjaardag in het bezit bent van je theorie. Het theorie-examen is best pittig en er wordt veel van je gevraagd. Met name jongeren tussen 15 en 17 jaar hebben best veel moeite om het theorie-examen te halen. Door onze cursus te volgen slaagt echter ook deze doelgroep voor 95% in 1 keer en daar kun je jezelf een hoop extra kosten mee besparen. De kosten voor de cursus zijn € 99,00 en dat is inclusief het Basic online theoriepakket.Bekijk hier de beschikbare cursusdagen.

Praktijk rijlessen bromfiets en snorfiets

Na het behalen van je bromfietstheorie kun je rijlessen volgen. Bromfietsrijles wordt door ons gegeven op scooters. Wij geven in principe niet aan meer dan twee leerlingen tegelijk les. Dat bevordert het leertempo en zorgt ervoor dat je sneller slaagt. Voor het volgen van rijlessen moet je 16 jaar zijn! Voor personen die moeilijker leren of met AD(H)D adviseren we de privéopleiding.

Scooterrijles in de winter

Met name bromfietsopleidingen gaan het hele jaar door, dus ook in de winter! Onze scooters zijn voorzien van handvatverwarming en met de juiste kleding dus optimaal bestand tegen de kou!

Brommerpakket duo / trio

                           

Dit is inclusief:

  • Ivm hygiëne gebruik van eigen kleding en helm
  • Online theoriecursus 30 uur en theorie-examen
  • 4 bromfiets rijlessen van 1 uur
  • Praktijkexamen bij het CBR

Kijk hier voor onze aanbiedingen

Bromfiets privéopleiding

                           

Dit is inclusief:

  • Ivm hygiëne gebruik van eigen kleding en helm
  • Praktijkles beheersing van de brommer (d.m.v. oefeningen)
  • 4 praktijklessen privé van een uur
  • Praktijkexamen bij het CBR

Kijk hier voor onze aanbieding.

 

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |