Easy2Drive Verkeersopleidingen
Afspraak maken, of heb je vragen?Bel ons op : 035 526 66 68

Autorijles bij Easy2Drive Verkeersopleidingen

Autorijden leer je zo bij Easy2Drive Verkeersopleidingen! Voor iedereen een passende autorijopleiding.

Wij hebben voor iedereen een passende rijopleiding in huis! Van 1 uur autorijles per week tot een compactopleiding. Van lespakketten tot losse lessen. Met de compactopleiding haal je in 2 tot 8 weken je rijbewijs. Behalve praktijkles bieden we je ook de mogelijkheid tot het volgen van theorielessen. Tevens bieden we een intensieve training aan op de rijsimulator in ons rijvaardigheidscentrum.

 

Bij ons kun je rijles op de weg volgen vanaf 16,5 jaar!

Sinds 1 november 2011 kun je al met rijles beginnen als je 16,5 jaar bent. Ben je ook geinteresseerd in Rijles vanaf 16,5 jaar?

Praktijkboek rijles auto - De ideale voorbereiding op je rijles

Autorijden leer je zo bij Easy2Drive Verkeersopleidingen! Helemaal met ons handige praktijkboek. Met praktische tips en informatie stap je veel beter voorbereid in de lesauto. Het praktijkboek bevat alle onderdelen, handelingen en rijlessen die tijdens je rijopleiding aan bod komen. De hoofdtukken, onderdelen en handelingen worden in een makkelijk te begrijpen taal uitgelegd met tekeningen en 3D animaties. Lees meer over ons Praktijklesboek Auto.

Videotraining

Al onze lesauto’s zijn uitgerust met videoapparatuur. Het is bekend dat het leertempo toeneemt bij observerend leren. De lessen worden opgenomen en tijdens de les actueel besproken. Zo leer je het beste van je eigen fouten en neemt het leertempo behoorlijk toe waardoor je in de regel minder lesuren nodig hebt. Vanaf het Mediumpakket is videotraining inbegrepen. Lees meer over videotraining.

Compactopleiding, in 2 tot 8 weken tijd je autorijbewijs

Wil je in korte tijd je autorijbewijs halen? Dan hebben we voor jou de compactopleiding. In 2 tot 8 weken tijd ben je in het bezit van je rijbewijs. Een complete rijopleiding op maat. Bij de compactopleiding zit alles in je pakket: online theoriecursus, theorieexamen, praktijklessen en praktijkexamen bij het CBR. Op basis van de gratis en vrijblijvende proefles indiceren wij het aantal benodigde lesuren om je rijbewijs te halen en in hoeveel tijd.

Auto-theorie

Bij ons kun je op verschillende manieren je theorie leren. Voor alle catgeorieën hebben we online cursussen met een leerlingvolgsysteem, hebben we boeken, online examentrainingen en bieden we klassikale cursussen aan. Kijk op onze pagina theorieleermiddelen voor meer informatie. Of je het nu snel wilt leren of iedere week een stukje, onze leermiddelen sluiten altijd aan op jouw wensen en behoeften.

Met ingang van 1 januari 2017 is de theoriecursus voor de auto geintegreerd in de rijlespakketten. Je mag alvast theorie-examen doen als je 16 jaar bent en na het behalen van je theorie is dit 1,5 jaar geldig. Natuurlijk kun je ook, als je geen leerling van ons bent, bij Easy2Drive Verkeersopleidingen theoriecursus Auto volgen. De kosten voor de cursus zijn € 99,00 en dat is inclusief het Basic online theoriepakket. Aanmelden kan via onderstaand contactformulier of per telefoon.

Lesvoertuigen

We geven volgens de laatste principes les en gebruiken modern lesmateriaal. Naast de wettelijke aanpassingen die benodigd zijn bij lesvoertuigen onderscheiden onze voertuigen zich op het gebied van comfort, veiligheid en duurzaamheid. Ons wagenpark bestaat uitsluitend uit moderne voertuigen en beschikken o.a. over hellingproefassistent, ADAS, cruise-control, navigatie, climate-control, bandenspanningcontrolesysteem, videocamera’s en nog veel meer.

© 2024 Easy2Drive Verkeersopleidingen | Privacy | Disclaimer | Voorwaarden |